Miten kaukana onkaan meikätytön täysi mitta universumin viimeksi kauneimman ohukaisen klassisiksi  mainituista ympärysmitoista?!

Siinä missä missi ostaa tissiliivit rinnanympäryksen 90 cm mukaan, oma mittanauhani venyy n.10 senttiä pitemmälle. Saman verran mittaan vyötäröltä, ja lantiolta saan yhtä suuren lukeman. 102-102-102 on miss fatness tänään, kun eilisen syöpöttelyn jälkiä koettaa korjailla kuntosalille konttaamalla. Suihkun jälkeen olisi tarkoitus pyöräillä töihin yövuoroon!

Kaverikundi ehdotti, että kiinteytyisin vain keskeltä, enkä ainakaan rintojen antaisi pienentyä! Sepä ei olekaan opaskirjani mukaan mahdollista."Liikunta ei edistä rasvankäyttöä paikallisesti vaan yleisesti vapauttamalla hormoneja, jotka kulkeutuvat verenkierron mukana kaikkialle elimistöön. Liikunta kylläkin kehittää rasvatonta kudosta, joka vaikuttaa aineenvaihdunnan vilkkauteen.

Tärkein viesti Deborah Bullin kirjassa "The vitality plan"(kustannus Mäkelä, Karkkila)on, että syömättä ei laihdu oikealla tavalla!Eikä hiilarittomalla dieetillä! Tosiasia on, että "elimistö pyrkii aina ensi sijassa suojaamaan aivoja. Aivot tarvitsevat polttoaineekseen glukoosia hiilihydraateista. Rasvaa ei voida muuntaa glukoosiksi." Kirja kehottaa: Nauti ruokia, joissa on runsaasti hiilihydraatteja, mutta vähän rasvaa: täysjyvämuroja,- leipää,- pastaa ja - riisiä. Pavuissa ja hedelmissä(kuivatuissakin)sekä marjoissa on myös kuitua. Kun vielä vähennät kilokalorimäärää 250 kcal päivässä, kiinteydyt!Lihakset painavat enemmän kuin rasva, mutta vievät vähemmän tilaa...